HTML

Utolsó kommentek

worlds06

2007.01.05. 15:49 kisk

nono beszámolója peterboroughból

Csütörtök reggel nyolc óra london luton, fáradtan ámbár annál izgatottabban toporgok lesve a frissen érkezettek sorait. Kiskicsi egyszercsak megjelenik a fotocella mögött majd őt követve előtűnik borpeti és krisz is. A rég nem látott barátok örömteli üdvözlése után belefutunk egy kinn élő honfitársunkba aki felajánlja hogy jó áron bevisz londonba. Rábolintunk és mar az első kilométerek után módosul az úticél irány egyenesen Peterborough.
A formula1 csodahotel után megcéloztuk a pályát Neil a szervező csoda furgonjával(ezzel
közlekedtunk az elkövetkezendő napokban a pálya és a hotel között).
A csütörtöki nap a gyakorlás jegyében zajlott jó volt újra együtt látni a régi ismerősöket.
Az indulók száma kevesebb volt a tavalyi vbhez képest főleg streeten de a hangulat annál
inkább a tetőfokára hágott a versenyszámok alatt. Csütörtök este a legfiatalabb a legöregebbel karöltve azaz kris és nono belevetették magukat a peterborough-i éjszakába ahol is egy kis klubban múlattuk az időt többek között nem kisebb ember mint a tavalyi bajnok társaságában.
Péntek délelőtt frissen fiatalosan a pályán gyakorlás majd kezdetét vette a vb ahol

is jay nowman szeretettel üdvözölt minden egybegyűltet. Elsőként minifélcső ahol is a magyarok közül a spanyolországi emigráns nono indult nem kisseb nevekkel mint a német csapatból thomas kienle max mayer kristian kamm, de voltak franciák mint a jó stílusárol híres Chris Bellet vagy Vianney Merinville, a helyi erők közül Sam Cooke-ot emelném ki. A street selejtezőn mar több induló és kétszer egyperces körök voltak. A street course-on 28 versenyző indult a szokásos nagy nevekkel mint Gotthard P Brinton Christian Kamm. Sajnos a barcelonai lakosú Sergi nem tudta képviselni hazáját sérülés miatt de a szinten spanyol Gabi Munoz kitett magáért. A magyar csipet csapatbol mindenki nevezett streeten de kris nem látta értelmét, így az utolsó pillanatban visszavonta nevezését, nono meg elindult de ő se tudja minek egykét szörfös stílust dobott körbe száguldozva a pályát. A magyar csapat ütőképes erejét Bor peti teljes redbull díszben képviselve valamint pistuka indult.utóbbi bajtársunk eltörte a gyakorlás, valamint a verseny alatt is a deszkáját, de így is tudott bizonyítani, mint pl switch 270 frontboard a korláton. A redbull reménysége Bor peti szép kört ment,jól bevált trükkjeit beadta mint disaster lip, frontflip a boxon de semmilyen új trükköt nem láthattunk tőle. A külföldiek a már megszokott rutinnnal deszkázták be az egyébként nem túlzottan motiváló pályát. Brinton szinte végig switchben produkálta trükkjeit hatalmas szállás grabbel kombinálva a boxon switch 360 át a spine-on de korán sem tudta igazán önmagát adni így lecsúszott a dobogó első fokárol. A számunkra első helyezett a zsűri szerint második chris kamm félelmetes rutinnal és sebességgel deszkázta be a pályát überelve a szintén német gotthard pilsnert aki leginkább a korlátot ostromolta durva trükkökkel: 5-0 to noseblunt, 360 bs nosegrind. A döntő napján volt a nagyfelcső verseny is ahol indulókat tekintve nem volt új arc és maga az egész egy fordulóban lezajlott a kevés indulónak köszönhetően. A streetversenyt egyébkent nagy meglepetésünkre a helyi max anderson nyerte aki szép kört ment igaz de a stílusa nem igazán a legszebbek közé sorolható nem úgy mint chris kammnak aki lazán durva trükkökkel deszkázta be a pályát. A best trick szám eléggé fáradtnak tűnt hiszen a nap végén a döntő után került rá sor. brinton levetette magát az épület egyik gerendájáról az alatta lévő két és fél méter magas begurulós ívbe hatalmasra növelve ezzel a rontott ugrással könyökét. Ezt Gabi Munoz dupla hátraszaltója überelte aki sajna kiütötte magát nagyon közel járva a megoldáshoz.

A nap végén kitomboltuk magunkat a díjkiosztón.

izsó norbert

Szólj hozzá!

Címkék: peti worlds kristóf kiskicsi nono

A bejegyzés trackback címe:

https://streetboarding.blog.hu/api/trackback/id/tr7226204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása